fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

29 INSTAGRAM МАРКЕТИНГ ХАКА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ
безплатна електронна книга

Тази електронна книга съдържа 29 съвета за това как да използвате по-добре социалната мрежа Instagram за маркетинг цели за своя онлайн магазин или бизнес.  Те могат да бъдат приложени още днес и да доведат до положителни резултати. Няма да Ви занимаваме с това как се създава профил – изключително лесно е. Прехвърлянето му като бизнес профил също е лесно. Тази стъпка би отключила инструментите за анализ, които са много важен елемент във Вашата практика от тук насетне.

Изложените в електронната книга безплатни препоръки са подбрани от практиката и опита на маркетинг експерти от България и света. Постарали сме се голяма част от примерите да бъдат български, да има връзки към различен инструментариум, примери и статистики.

Много от предложените инструменти са безплатни или с минимална абонаментна такса или лиценз. Така от тях ще могат да се възползват и стартиращите бизнеси, които имат нужда от насърчение в началото.

8000+ СТОЙНОСТНИ ДУМИ

Без излишнa информация. Лесно можете да прочетете книгата, докато пиете сутрешното си кафе или в обедната почивка.

40+ АКТУАЛНИ ИЛЮСТРАЦИИ

Постарали сме се да Ви покажем примери директно от практиката, както от български брандове, така и от световни имена събрани през 2018г.

29 ДОКАЗАНИ ТЕХНИКИ ЧРЕЗ ПРАКТИКА

Наблюдавахме някои от най-известните брандове, използващи социалната мрежа за маркетинг цели. Смятаме, че практиката е най-добрият учител.

ВРЪЗКИ КЪМ ИНСТРУМЕНТИ СПЕСТЯВАЩИ ВРЕМЕ И ПАРИ

Подбрали сме колекция от инструменти, които да Ви спестят време и ресурси, за да ги инвестирате в своя бизнес.

СЪВЕТИ КАК БРАНДЪТ ДА БЪДЕ ЧЕСТО НА ПЪРВО МЯСТО И НА ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ

Използвайки някои от описаните техники и методи на публикуване в Instagram ще увеличите времето, през което Вашият бранд е на първо място, пред очите на Вашите потенциални клиенти.

ПРИМЕРИ С ОНЛАЙН ТЪРГОВЦИ

Книгата е специално фокусирана към развитието на Instagram профили, зад които стоят електронни търговци, използващи платформата за увеличаване на своите продажби.

ПРИМЕРИ ЗА ГЕНЕРИРАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКО СЪДЪРЖАНИЕ

Описани са най-бързите методи за провеждане на Instagram игри с цел набиране на потребителски генерирано съдържание, което впоследствие можете да използвате за маркетинг цели.

ХАКОВЕ ИЗВЪН INSTAGRAM

Знаете ли, че можете да публикувате съдържание и извън Instagram мобилното приложение? Вижте най-често използваните външни приложения за управление на съдържанието, репутацията, провеждането на игри и др.

Вече нямате търпение да получите своето копие на безплатната ни електронна книга?

Попълнете своите данни във формата и проверете своя e-mail. Всички полета са задължителни.