fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

13 СЪВЕТА ЗА ПО-ДОБРА E-MAIL
КОМУНИКАЦИЯ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ
безплатна електронна книга

E-mail маркетингът е един от най-важните източници на продажби за онлайн търговците. Световно доказан факт е, че е по-евтино да продадете продукт на вече закупил от Вас клиент, отколкото да спечелите нов.

По време на покупката Вие сте получили e-mail адреса на клиента. Знаете какво е закупил – тоест можете да предположите какво ще му бъде необходимо вбъдеще. Чрез e-mail можете да му го предложите.

От друга страна, изпращането на бюлетин с полезна информация за клиента, която не натрапва непрекъснато “купете”, ще повиши доверието във Вашия бранд и ще им напомня, че съществувате. Нещо повече – образоването – как се ползват конкретни продукти или услуги води до удволетворение на мисълта за правилна покупка.

В тази безплатна електронна книга сме разгледали добри практики, които да приложите за да изпъкнете и Вашите мейли да бъдат доставяни до по-голяма аудитория. Също и да повишите тяхната отваряемост (open rate).

БЪРЗИ СЪВЕТИ

Точни и ясни съвети как да подобрите изпращането и отварянето на мейлите, които изпращате на своята аудитория.

ВРЪЗКИ КЪМ ИНСТРУМЕНТИ СПЕСТЯВАЩИ ВРЕМЕ

Знаем, че времето е най-ценното нещо, с което разполагаме. Затова в книгата сме добавили връзки към ресурси, чрез които ще свършите своята работа бързо и ефективно.

БОНУС СЪВЕТИ

Добавили сме още няколко бонус съвета за по-добри резултати, които можете да комбинирате и във Вашата стратегия чрез съдържание.

Вече нямате търпение да получите своето копие на безплатната ни електронна книга?

Попълнете своите данни във формата и проверете своят e-mail. Всички полета са задължителни.