fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Какво е eCommCongress & Expo?

eCommCongress и Expo е събитие за електронни търговци, което се провежда от 2015 година до днес. Събитието е място, където се споделят добри практики, съвети за развитие на продажбите, откриване на нови клиенти и превръщането им в лоялна аудитория. Шест години поред градим мост между търговци и обслужващи компании в сферата на електронната търговия.

Лекционна зона

Чуйте лекции и вижте как са решени професионални казуси от практиката на изключителни специалисти от България и света. Всеки ден те работят за онлайн магазини, създават съдържание, маркетинг стратегии и помагат на бизнеса да намира нови клиенти и да ги задържа.

Експо зона

Безплатен достъп за всички, които се интересуват от възможностите в бранша и място, където да се запознаете с потенциални партньори. Ще сравните и тествате нови услуги. Ще получите консултация как да намерите решение за Ваши предизвикателства.

Нетуъркинг зона

Една от най-ценните страни на събитието е силният нетуъркинг, който можете да направите. Ще се запознаете с онлайн предприемачи, търговци, маркетолози, спедитори и професионалисти също като Вас.

На какви теми е посветена програмата на 1 октомври?

СУПТО, ПРАВНИ ВЪПРОСИ И РЕГУЛАЦИИ

До къде стигнаха измененията на Наредба Н-18 в насока онлайн търговците? Какво е необходимо да се направи, за да се спазват изискванията? Какви опции има пред нас, за да не се закупува касов апарат, СУПТО или конектор? Какви са последните промени в ЗЗП и новите неща от евро директивите?

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Маркетинг миксът на един онлайн магазин може да бъде съвкупност от много активности. Разискват се пърформънс рекламата, ретаргетинг и ремаркетинг, контекстуална реклама, e-mail кампании… Споделянето на реални казуси от практиката е предимството с най-голямата добавена стойност за посетителите.

Бек-офис операции

След като клиентът натисне бутона “Купи” – оперативният процес за онлайн търговеца започва. Какви са бизнес процесите, които улесняват работата в офиса/склада? Как се подготвят пратките, как се изпращат, как се движи документооборотът в компанията? Как можем да се спести време?

SEO (ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ)

Един от най-силните източници на трафик си остават търсачките като Google и Yandex. Алгоритмите непрекъснато се променят и е нужно да всеки да е в крак с тях. Как да се повишат позициите в Search резултатите? Как да се покаже по-релевантно съдържание, за да дойде клиентът на нашия сайт? Само част от въпросите, които ще бъдат засегнати в лекциите.

ПОТРЕБИТЕЛСКА / ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ

Правилно структурираната продажбена фуния ще спести на бизнеса много разходи и време, като същевременно увеличи продажбите. Ще научите как  да използвате различни маркетинг инструменти и изграждате работещи фунии, и как да атакувате клиентите във всяка стъпка от идеята за покупка до самото натискане на бутона “Завърши поръчката”.

потребителско преживяване

Клиентът е дошъл на сайта – това е страхотно. Сега Вашата оферта трябва да се превърне в неустоима за него. Как може с цветове, илюстрации и текст да се повиши доверието на купувача? Как може да се намали времето за взимане на решение за покупка? Какви са малките елементи, които могат да бъдат спирачка в процеса на поръчка и да отказват клиентите?

Запознайте се с лекторите

Георги Ангелов
Дизайнер, IDIT
Прочетете повече
Силвана Джаркова-Александрова
Адвокат, Мургова и партньори
Прочетете повече
Любомир Чолаков
Изп. директор, Isobar Commerce България
Прочетете повече
Иван Гинев
Криейтив директор, COG Graphics
Прочетете повече
Димитър Савов
Маркетинг ръководител, Startup Masters
Прочетете повече
Иво Илиев
Управител, InteractAGE
Прочетете повече
Дидо Григоров
Head of SEO, Serpact
Прочетете повече
Дацко Дацев
CTO, Trendo.bg
Прочетете повече
Любомир Стоянов
Организатор, eCommCongress
Прочетете повече
Боян Къртев
Управител, Post One
Прочетете повече
Данаил Коев
Управител, Веда Aкаунтинг
Прочетете повече
Дечко Стефанов
Регионален мениджър, EasyAds
Прочетете повече
Юлиян Бориславов
Съосновател, ICN.bg
Прочетете повече
Симона Попова
Маркетинг мениджър, Startup Masters
Прочетете повече
Валентин Кунторов
Директор Marketplace, eMAG България
Прочетете повече
Василена Вълчанова
Консултант по дигитален маркетинг
Прочетете повече
Страхотни лектори, нали? Не отлагайте за утре.

Профил на посетителите

Горди сме, че на събитието присъстват представители на различни отдели. Управители, маркетинг мениджъри, спедитори, копирайтъри, инфлуенсъри, разработчици, SEO специалисти, дизайнери и други представители на бранша.

Представляват онлайн магазин80%
Участват активно в маркетинга на магазина65%
Търсят нови услуги и бизнес контакти45%
Желаят да стартират онлайн магазин22%

Всеки закупил билет получава

Нови знания

Вдъхновете се с полезни знания, споделени от специалисти, които практикуват ежедневно. Чрез тях имате властта  да развиете своя онлайн магазин.

Нови контакти

Ще се запознаете с нови колеги, с които да обменяте бизнес опит. Те имат същите предизвикателства като Вас. Ще видите стари приятели. Ще се забавлявате.

Технически доклад

Ще получите безплатно технически доклад от SEMrush Site Audit tool (стойност от 240лв.) предоставен от партньорите ни Serpact.

Безплатна е-книга

29 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини. В нея с реални примери показваме добри практики водещи до увеличаване на аудиторията и продажби.

10 точков чеклист

За перфектнa продуктова страница. Следвайки го, ще можете да правите продуктовите си страници още по-привлекателни за клиентите.

20+ идеи

С които да разширите своята Content Marketing стратегия. Лесни и ефективни начини да генерирате полезно съдържание и трафик.

Участие в томболи

Всеки присъстващ има възможност да спечели една от десетте страхотни награди, специално предоставени от спонсорите и изложителите.

Ваучер за хостинг

Хостинг партньорите на събитието – ICN.bg предоставят ваучер за безплатни хостинг услуги на стойност 50 лв. с валидност до края на 2020 г.

Ценови пакети

eComm регистрация

159лв.РАЗПРОДАДЕНО
 • Зона лекции
 • Зона експо
 • Зона нетуъркинг
 • Кафе паузи
 • Подаръци
 • Wi-Fi достъп

eCommVIP регистрация

209лв.РАЗПРОДАДЕНО
 • Зона лекции, с място сред лекторите и освежаващи напитки
 • Кафе паузи и достъп до рефреш бар
 • Зона експо
 • Зона нетуъркинг
 • Подаръци
 • Wi-Fi достъп

eCommExpo

БезплатноЗАПЪЛНЕН КАПАЦИТЕТ
 • Зона експо;

Всички билети са продадени!

Спомени от eCommCongress & Expo 2019

Вижте видео

Генерален спонсор

Isobar Commerce е компания комбинираща стратегически, технологични и операционни решения за растеж на глобални марки и търговци. Независимо дали екипът работи по глобалната стратегия на Jimmy Choo или стартирането на онлайн магазина на Clarins в 25 държави или новата иновация на ASDA-Wallmart, той винаги доставя резултати, съобразени с изискванията на клиента.

Златен спонсор

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Групата от компании в Румъния и България е основана преди 19 години и има репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България повече от 100 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 900 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди, играчки, книги, стоки за дома и градината, за красота и здраве, хоби, мода и спорт. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение

Хостинг спонсор

Хостинг компания ICN.Bg е технологичен лидер в своята сфера. Вече над 15 години се доказва като надеждна и бързо развиваща се IT компания, която предлага широка гама от хостинг услуги, в които внедрява последните технологични новости. ICN.Bg е тясно специализирана в повишаване на сигурността на своите клиенти.

С подкрепата на

Медийни партньори

Дата – 1 октомври | Място – Интер Експо Център

Как да стигнете?
 • Адрес: София, бул. Цариградско шосе 147
 • Автобус: Линии 1, 3 и 5 до спирка “Метростанция Цариградско шосе”.
 • Метро: Линия 2 до станция “Цариградко шосе – Интер Експо Център”.
 • GPS координати: 42.649082, 23.394878

Тези, които ще пътуват с личен автомобил – има обществен, платен паркинг на ЦГМ.