fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030
eCommCongress Online е събитие за електронни търговци и ентусиасти, което ще се проведе онлайн – в комфорта на Вашия дом. Излъчването на живо ще се проведе на 6 юни 2020 г. от 14 ч. Можете да го гледате безплатно след регистрация чрез формата по-долу. След тази дата ще можете да закупите запис на цялото събитие за 49 лв. без ДДС.

Теми в онлайн излъчването на 6 юни

Димитър Димитров

Онлайн маркетинг за онлайн магазини в условията на несигурно бъдеще и променени потребителски нагласи. Време е да режем или инвестираме?

Бояна Ликоманова – Димова

Дигитализация на бизнеса и автоматизация на процесите. Ключови бизнес системи за управление на дейността и анализ на данните за повишаване на продажбите. Прогнози за бъдещи приходи.

Любомир Чолаков

Какви стратегии разработват големите компании за да се справят с кризата? Плановете на Coca-Cola, Adidas, Clarins и други търговци в отговор на променените потребителски нагласи.

Емил Вагенщайн

Рано ли е да се подготвим за черен петък и кибер понеделник? Подготовка на склад, куриери, инфраструктура и персонал. Как да избегнем грешки и да направим успешна кампания?

Боян Къртев

Какво се случва с доставките извън България? Какви промени предстоят юли месец? Какви алтернативи могат да се ползват, след като авиацията е силно засегната от COVID-19? Съвети при стартиране на чужди пазари.

Данаил Коев

Пандемията дойде, наредбата остана. Къде се намират преговорите с НАП? Какви са последните тълкувания, има ли напредък при плащания с банкови карти и други счетоводни въпроси.

Любомира Любенова

Три съвета за използване на видео съдържание, което помага на маркетинг стратегията в онлайн бизнеса. Какви са грешките, които често се допускат от предприемачите?

Валентин Кунторов

Какви бяха най-търсените стоки последните 2 месеца от българските потребители? Какъв е краткосрочния тренд? Каква е обратната връзка от търговците и поуките от извънредното положение?

Джулиана Цанкова – Арсенова

Важни моменти и информация, която трябва да фигурира в онлайн магазина за да бъде той изряден. Как да вдъхнем доверие в потребителите, процедури и други легални въпроси.

И още много други…

Съвети и насоки, чрез които да развиете своят онлайн магазин, да достигнете до нови потребители и да бъдете по-конкурентни.

Запознайте се с експертите

Бояна Ликоманова-Димова
Ръководител на BI отдел и партньор, Balkan Services
Прочетете повече
Любомир Чолаков
Изп. директор, Isobar Commerce България
Прочетете повече
Любомир Стоянов
Организатор, eCommCongress
Прочетете повече
Боян Къртев
Управител, Post One
Прочетете повече
Данаил Коев
Управител, Веда Aкаунтинг
Прочетете повече
Валентин Кунторов
Директор Marketplace, eMAG България
Прочетете повече
Емил Вагенщайн
Бизнес развитие, Ozone.bg
Прочетете повече
Димитър Димитров
Управител, Inbound.bg
Прочетете повече
Джулиана Цанкова – Арсенова
Адвокат, Мургова и партньори
Прочетете повече
Юлиян Бориславов
Съосновател, ICN.BG
Прочетете повече
Бисер Вълов
Съосновател, Beyond Academy
Прочетете повече
Любомира Любенова
Съосновател, Видеофабрика
Прочетете повече
Веселин Тонов
Съосновател, Видеофабрика
Прочетете повече
Светлозар Димитров
Управител, Инаут трейд
Прочетете повече
Георги Костов
Управител, Gombashop
Прочетете повече
Владимир Докузанов
Управител, Extensa
Прочетете повече
Димитър Савов
Маркетинг мениджър, Startup Masters
Прочетете повече
Димитър Димитров
Търговски директор, Stenik Group
Прочетете повече
Никола Минков
Управител, Serpact
Прочетете повече

Регистрирайте се за събитието

Генерален спонсор

Isobar Commerce е компания комбинираща стратегически, технологични и операционни решения за растеж на глобални марки и търговци. Независимо дали екипът работи по глобалната стратегия на Jimmy Choo или стартирането на онлайн магазина на Clarins в 25 държави или новата иновация на ASDA-Wallmart, той винаги доставя резултати, съобразени с изискванията на клиента.

Златен спонсор

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Групата от компании в Румъния и България е основана преди 19 години и има репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България повече от 100 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 900 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди, играчки, книги, стоки за дома и градината, за красота и здраве, хоби, мода и спорт. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение

SaaS спонсор

GombaShop™ е SAAS ( software as a service ) – модерно и сигурно решение за интернет търговия. Това Ви гарантира бързина, простота и безотказност. Създавате своя магазин, публикувате снимки на своите продукти и започвате да продавате. Толкова е просто!

Хостинг спонсор

Хостинг компания ICN.Bg е технологичен лидер в своята сфера. Вече над 15 години се доказва като надеждна и бързо развиваща се IT компания, която предлага широка гама от хостинг услуги, в които внедрява последните технологични новости. ICN.Bg е тясно специализирана в повишаване на сигурността на своите клиенти.

С подкрепата на

Медийни партньори