fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Елица Бехар – Михайлов

Маркетин и PR експерт

Елица Бехар – Михайлов е Маркетинг и ПР експерт, създател на съдържание и инфлуенсър в блога Mademoisellie. Завършила е МИО в УНСС и Маркетинг Мениджмънт в НБУ.

Има опит в няколко работни сфери – от счетоводство, през застраховане, до маркетинг и реклама, на които се е спряла и практикува от над 7 години. Работила е за една от най-големите модни ритейл компании в България – Global Brands и съответно брандове като Polo Ralph Lauren, Emporio Armani и много други, както и за голям столичен търговски център.

Преди година решава да се отдели от коловоза 9-5 и започва работа на свободна практика, предоставяйки цялостна услуга по поддържането на онлайн присъствието на брандове, както и по-качествено развитие на собственото й дигитално пространство в Instagram – нейна най-голяма сила и любов в момента от работно естество. Темите, които я вълнуват и засяга в блога си, са мода, лайфстайл, храна, пътешествия, отскоро и професионална фотография.

Вярва, че трябва да си постоянен в действията си, да си проактивен, независимо от моментния резултат – той ще се покаже рано или късно.