fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Борил Богоев

Борил Богоев
Консултант по дигитален маркетинг и онлайн продажби

Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 18 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.Бивш маркетинг директор на Koketna.com (част от групата BFashion), в момента основната дейност на Борил са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Той е създател на онлайн курсовете, „Как да си направим професионален уебсайт“, „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгите MASTER of SLIDES, Блог маса, 77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес, съавтор в “Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“.

Той е горд притежател на докторантура по бизнес модели в Интернет.