fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Борислав Велев

Education Lead for Facebook in Bulgaria

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Client Solutions Manager for Facebook в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От малко над 2 години е Client Solutions Manager for Facebook в българското представителство на компанията Httpool и консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България, а от няколко месеца е и Education Lead за Facebook в България.