fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Георги Ангелов

Дизайнер, IDIT web design

Георги Ангелов е уеб дизайнер, TEDx оратор, предприемач и кулинарен ентусиаст. През последните 19 години се специализира в създаването на красиви, функционални и отличаващи се дизайни.

От 2010 година управлява собствено студио за уеб дизайн IDIT Web, което се фокусира върху това да създава персонални решения за електронни магазини, каталози и презентационни сайтове. От информационната архитектура до системата за управление на съдържанието, всеки един детайл е изработен специално за всеки отделен клиент, с неговите специфични проблеми и цели.

Георги успява да комбинира бизнеса и дизайна, като създава няколко собствени успешни e-commerce проекти. Придобитият личен опит му помага да види дизайн проблемите в контекста на реалния бизнес.

Разнообразието, комплексността на електронната търговия, както и придобитият от Георги личен опит, естествено притеглят фокуса на IDIT Web през последните години към изработката на електронни магазини. А неизменната за всеки нов проект цел е създаването на запомнящ се дизайн, постигащ високи конверсии и възвръщаемост на инвестициите.