fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Ивайло Иванов

Управител, NewPay

Ивайло Иванов е управител на NewPay и на P2P лендинг платформата iuvo и член на борда на директорите на Българската финтех асоциация. Ивайло е експерт в сферата на финансовите технологии и магистър по бизнес администрация от Cotrugli Business School, както и член на ACCA. Има богат професионален опит в сферата на професионалните услуги, бизнес развитието, консултирането и управлението на проекти.

NewPay е нов продукт в портфолиото на небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), който развива разнообразни бизнес модели, свързани с инвестиции в дигитални и алтернативни начини на разплащания, fintech, потребителско кредитиране, финансиране на малки и средни предприятия, кредитни карти, P2P лендинг и други бизнес модели.

NewPay е алтернативен начин за плащане на покупки от електронни магазини, интегрирани с NewPay-бутон в checkout. Така клиентите на всеки онлайн търговец могат да финансират покупката си на момента, като кандидатстват и създадат свой профил еднократно, бързо и лесно. Веднъж заявили услугата, те разполагат с два начина на плащане – до 15 дни без никакво оскъпяване или на 3- или 6-месечни вноски. Купувачът разполага със свободата и удобството на отложеното плащане, а търговецът получава средствата от покупката в предварително договорения с NewPay срок, който е конкурентен и на наложения платеж, и на плащанията с банкова карта или трансфер. „Купи сега, плати по-късно“ е сред топ финтех трендовете от 2020-а*

*Според анализ на Крис Скинър във TheFinanser.com. Скинър е автор на бестселъра Digital Bank и е предсетател на Financial Services Club – мрежа от лидери във финансовите услуги.