fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Juliana Tsankova

Джулиана Цанкова – Арсенова
Адвокат, Мургова и партньори

Джулиана е част от екипа на Адвокатско дружество „Мургова и партньори“ от 2013 г., когато постъпва като адвокатски сътрудник в дружеството. Постепено се изгражда и утвърждава като водещ адвокат със задълбочени познания и опит в областите Търговско право, Процесуално представителство, Защита на интелектуална собственост и Регулации (защита на лични данни и търговска тайна, онлайн търговия, внедряване на мерки срещу изпирането на пари и др.). Член е на Софийска адвокатска колегия.

АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно този подход позволява на АДД „Мургова и партньори“ да се идентифицира с мотото „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие.

Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ през последните няколко години разви специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Предвид динамичните промени в тези сфери АДД „Мургова и партньори“ осигурява на клиентите си пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

През 2019 година, АДД „Мургова и партньори“ беше отличенo с приза „Адвокатска кантора на годината“.