fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Николай Нероев

Основател, RoboBIZZ

Николай Нероев е създател на изкуствен интелект, наречен RoboBizz, спечелил първо място в категория „Най-добра иновация за 2020“ на престижния конкурс за иновации в електронната търговия в Германия, част от eCommerce Berlin Expo 2020, в който всяка година се състезават предварително селектирани над 500 високотехнологични стартъпи и компании от целия свят.

Революционната разработка на Николай Нероев, с глобално значение за посоката на бизнес процесите в света, е създадена през 2019 г. с помощта на предимно български екип.

Притежава повече от 20 години опит в сферата на софтуерната разработка, а към настоящия момент е управляващ съдружник във високотехнологичните компании Intersoftpro, Rоbobizz, БЪЛГЕРИЪН ТРЕЙДИНГ ХЪБ, СОФТ Кепитъл ООД и др. международни дружества.

Управлява екип от над 25 висококвалифицирани специалисти от целия свят, доказали се във времето с новаторския си дух и безспорни успехи в работата с иновативни технологии и решения от най-ново поколение.

Убеден във високотехнологичното бъдеще, Николй Нероев създава решения за автоматизации на процеси и рутинни операции, управлявани изцяло от изкуствен инетелект, приложим във всички сфери на бизнеса, администрацията и ежедневието.

Николай Нероев е един от новаторите на нашето време, истински добротворец. От година е член на управителния съвет на „Български червен кръст“ – София и активно участва в генериране и изпълнение на социално значими каузи.