fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Петър Свобода

Петър Свобода
Управител, Shopsys

В продължение на повече от 15 години Петър Свобода е в сърцето на европейската технологична индустрия, когато става въпрос за електронната търговия и софтуерната интеграция. Той е изпълнителен директор и основател на чешката компания Shopsys. Неговият богат опит като новатор и публичен говорител помогна на компанията му да се превърне в една от най-добрите платформи за електронна търговия, която в момента управлява широк кръг от компании, чиито приходи надвишават 40 милиона евро. Като говори за своя опит, той също така води дискусии и семинари на някои от най-забележителните технически конференции в Европа, включително DMEXCO 2017 и E-commerce Expo Berlin 2018 и е известен автор на книгата „Take-Aways From The Study: How To Grow Into An Eight Digit Online Revenue Company“.

Книгата му описва подробно едно важно проучване, в което са разгледани редица успешни онлайн търговци на дребно, и очертава факта, че приходът варира между 10 и 20 млн. евро и представлява прагова граница за постепенно органично развитие.

Просто казано, за да могат компаниите да се разширят извън този праг, те трябва да са готови и способни да формират система, задвижвана от хора, към процес, ориентиран към управлението.