fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Силвана Джаркова-Александрова

Силвана Джаркова – Александрова
Адвокат, Мургова и партньори

Силвана е с повече от 10 години опит в областите Търговско право, Данъчно право, Процесуално представителство и Регулации. Практикуващ адвокат от 2010 г., член на Софийска адвокатска колегия и партньор в Адвокатско дружество „Мургова и партньори.

АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно този подход позволява на АДД „Мургова и партньори“ да се идентифицира с мотото „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие.

Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ през последните няколко години разви специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Предвид динамичните промени в тези сфери АДД „Мургова и партньори“ осигурява на клиентите си пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

През 2019 година, АДД „Мургова и партньори“ беше отличенo с приза „Адвокатска кантора на годината“.