fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Станислав Братушков

Станислав Братушков
Проект мениджър, Isobar Commerce

Станислав Братушков завършва Американския университет в България през 2012 г. със специалности Бизнес администрация и Икономика. Използващ от рано електронната търговия, той се възползва от възможността да започне работа веднага след като се дипломира в същата сфера като акаунт мениджър, отговарящ за управлението на онлайн магазини в двата основни marketplaces- eBay и Amazon.

Клиентското му портфолио се състои от някои от най-големите имена в техния сектор като BMW Group, Halfordsи Euro Car Parts. Неговите ежедневни дейности включват управление на онлайн продуктовия микс, провеждането на промоционални кампании, подпомагане на маркетинговите дейности за увеличаване на трафика, оптимизиране визията на онлайн магазините и анализ на конкурентите.

Използвайки натрупания опит, той взима водещо участие в успешното изграждане и стартиране на нов онлайн marketplace, чиято цел е да отвори канала за електронна търговия за сектор, имащ сериозни проблем с онлайн продажбите – коли и оригинални части и аксесоари.

Станислав се присъединява към Isobar през 2018 г. като project manager, за да търси по-нататъшно кариерно развитие и възможности за работа с едни от най-големите световни марки и най-новите технологии.