fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Велик Хазнатарлиев

Велик Хазнатарлиев
Управляващ партньор, Botcom

Велик Хазнатарлиев е съосновател и управляващ партньор в Botcom. Още в училище проявява интерес към изграждане на работещи концепции в интернет. Осъзнава, че маркетингът и предприемачеството вървят ръка за ръка и започва да изучава и прилага различни концепции за взаимодействие с потенциални клиенти онлайн.

Завършва бакалавърска степен в специалност Обществени комуникации и информационни науки в УНСС и заминава за Англия, където създава компанията Crowd Direction LTD, чиято цел е да помага на бизнеса в това да достига до повече потенциални клиенти и да ги превръща в реални такива. След 1 годинa се завръща в България и продължава своето търсене на начини за иновативен подход към изграждането на успешни взаимоотношения между бизнес и клиент.

Започва да изучава чатботове и тяхното приложение в маркетинговата стратегия и да прилага възможни подходи за взаимодействие с потенциални клиенти. Среща се с опитния създател на чатботове Мартин Кърнолски, с който в последствие създават Botcom.co – агенция за чатботове.

За кратко време агенцията успява да привлече клиенти от три континента и да получи признание от #1 платформа за изграждане на чатботове ManyChat. Botcom стават Агенция – партньор и Messenger Маркетинг Експерти. Те са едни от първите 17 сертифицирани в света и първата в България.