fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Владимир Докузанов

Владимир Докузанов
Управител, Extensa

Владимир Докузанов е управител в „Екстенза” – софтуерна компания специализирана в изработка, поддръжка и развитие на електронни магазини базирани на една от най-популярните платформи в световен мащаб – Magento.

Владимир е бизнес анализатор, софтуерен специалист и консултант с повече от 13 годишен опит в разработката на софтуер и уеб базирани системи. Пряко комуникира и работи с клиентите на компанията при определяне на техните нужди, дефиниране на изисквания и намиране на най-оптимални решения. Завършва средно-специално образование като компютърен специалист в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи в град Правец, след което продължава образованието си в Технически университет в София със специалност „Компютърни системи и технологии”.

Паралелно с обучението си в университета, работи в няколко известни IT компании, където натрупва ценен опит в реализацията на проекти от различно естество. През 2009 г. основава „Екстенза” и участва в работата над многобройни български и международни уеб проекти в сферата на електронната търговия.