fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Явор Тодоров

Явор Тодоров,
Мениджър електронни търговци, DHL Express

Явор Тодоров е Ръководител Развитие на Сектор Електронна търговия, в DHL Express България, част от най-голямата логистична компания в света – Deutsche Post DHL Group.

Заема позицията от Ноември 2017-та, в подкрепа на стратегическия фокус на фирмата в глобален мащаб в посока E-commerce.

Контактува ежеднвено както с фирмите, тепърва отваряйки вратите си за международните пазари, така и с вече утвърдените и успешни онлайн търговци. Със солиден опит в най-големия онлайн ритейлър в ЦИЕ, Явор е опора на целия търговски екип на DHL Express България.

„За мен е чест да бъда част от екипа на DHL Express България и се чувствам истински късметлия,че се присъединявам в момент, в който фокусът на фирмата е моята голяма страст – онлайн търговията. След малко повече от 4 години опит в най-големия онлайн магазин в България, като логична стъпка в моето кариерно развитие, насочвам усилията си към един от основните компоненти за успешен бизнес в сферата на e-commerce-a – логистиката и по-конкретно – международната експресна куриерска услуга, която ние предлагаме от врата до врата.

Освен на опита  си от domestic пазара, тук мога да разчитам на богато know-how, на интуитивни технологии, спомагащи ежедневните ни операции, на редица ключови партньорства, с които DHL Express се гордее и на редовните проучвания, които ни помагат да разбираме и консултираме нашите клиенти. Откровено казано, няма по-голямо удовлетворение от успешното позициониране на наш роден бранд зад граница.“