fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Димитър Георгиев – Бико

Димитър Георгиев – Бико
Копирайтър, IdeaMAX

Димитър Георгиев – Бико както е името му, е експерт в областта на онлайн guerilla маркетинга.

Специализира в широк спектър онлайн рекламни канали, част от съвременния маркетингов микс. Успехът според него се измерва не с позиции или други субективни метрики, а с печалбата на клиента.

Има над 8 години опит в областта на SEO, PPC и Копирайтинг услугите, като част от дигитална агенция IdeaMAX. Oбича истински трудните предизвикателства и най-трудните ниши. Макар да работи и с мултимилиардни корпорации в Европа и отвъд океана, признава, че предпочита да работи на българския пазар, защото бизнесът тук има много да учи в отношението си към онлайн рекламата и по-важното – в посока повишване нейната ефективност.

Неспираща пред нищо, агресивна изчислителна бизнес машина, която буквално ще преобърне света и разбиранията ви за онлайн маркетинга в рамките на 120 секунди, Бико е едно от най-емблематичните лица на IT сектора у нас и заедно със своя екип в IdeaMAX не признава ограниченията, пред които други често скланят глави.

Не признава и сертификатите и често казва, че доста по-добра метрика за ефективност и умения са резултатите. За никой не е тайна, че именно в тази посока е и слоганът на IdeaMAX, а именно – „Там, където другите не могат“.