fbpx
Бърза поръчка на билет по телефон? +359883555030

Димитър Димитров

Димитър Димитров
Управител, Inbound.bg

Димитър Димитров се занимава професионално с Дигитален Маркетинг и Интерне Реклама от над 7 години. Специализира в SEO, SEM, Inbound Marketing похватите, а от около 2 години практикува и маркетинг в социалните мрежи.

Преди да основе собствено студио за Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама – Inbound.bg – Димитър е работил в няколко големи международни компании, където е работил над повече от 200 проекта. От създаването на Inbound.bg в началото на 2013, до момента Димитров и екипът му са реализирали (и продължават да реализира) над 40 успешни проекта за средни и големи бизнеси в България, САЩ, Канада, Великобритания и Германия.

Димитър е и сред лекторите на едни от най-престижните ИТ събития в България. Разполага със сертификати за Google AdWords, Google Analytics, Inbound Marketing Certificate of Excellence, Gamification, Content Strategy for Professionals и други. Съосновател и главен секретар на Българската Асоциация за Дигитален Маркетинг (БАДМ) и бивш член на международната SEO органиция – SEMPO.